IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Weaponshop

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rául

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 23

Je personage
Leeftijd: 24
Groep:
Partner: Is she fast enough?

BerichtOnderwerp: Weaponshop   di apr 06, 2010 7:57 pm

Rául reed met hoge snelheid over de brug, in de richting van de binnenstad, met maar 1 doel: Een wapen winkel vinden, hij wist niet hoe mensen hier waren, maar hij voelde zich altijd veiliger als hij een wapen bij zicht had. Hij naderde het winkel centrum en ging wat zachter. De zwarte Aston Martin van Rául viel niet op in het donker. Hij parkeerde zijn auto op een parkeerplaats vlak naast een parkeermeter, hij stapte uit, maar gooide geen geld in de automaat, hij kon het geld wel beter gebruiken. Hij keek rond veel winkels waren al dicht omdat het zo laat was. Hij ontdekte een steegje die uitliep op een winkelstraat. Hij liep in de richting van het steegje, de muren waren helemaal bespoten met graffiti. Op sommige plekken stonden teksten, een was in het Spaans, maar Rául deed geen moeite om het te lezen. Hij kwam in de andere straat terecht en bekeek de winkels, er was een stripclub, een bioscoop een casino en nog wat zaakjes. Zijn oog viel op een redelijk groot gebouw, in de etalage hing een samurai zwaard. Rául liep er op af en stapte naar binnen. Hier was hij goed, het was een wapen winkel. Hij liep wat verder naar binnen en hij bekeek alle wapens die langs de wand hingen. Zijn oog viel op een samurai zwaard, daar zou hij er zeker een van willen, misschien alleen voor de show, maar misschien om mee te moorden. Hij kocht de samurai en een 9mm met de bijbehorende munitie. De samurai werd verpakt, de 9mm stak hij in zijn holster. 'Gracias.' Mompelde hij zacht in zijn eigen taal, hij verlat de winkel en liep terug naar het steegje. Hij zag een politie agent voorbij lopen. 'Damn't dat word een boete.' Zei hij zachtjes tegen zichzelf. Hij wou de steeg inlopen toen hij ontdekte dat er iemand in stond, hij kon niet goed zien wie het was, maar het beviel hem niet, hij liep op de gedaante af. 'Hola.' Zei hij kil. Hij leunde tegen de muur en wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leelou

avatar

Aantal berichten : 51
Registratiedatum : 05-04-10

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: Airwaves
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   di apr 06, 2010 8:53 pm

Op één of andere manier vertrouwde Leelou de vriend van zijn zusje niet, maar sowieso voelde hij zich veiliger met een wapen. Deze twee redenen vormden de basis voor zijn toekomstige aankoop, hij had er al één op het oog, hij wist precies welke hij moest hebben.
Leelou liep de winkel binnen en zag maar een select aantal klanten, waarvan een groot deel Aziaten en ook één die hij als Mexicaan inschatte. Leelou lette echter meer op de muur dan op de andere kopers en ging direct naar de muur waar in grote letters 'Glock' boven hing. Zoals de Glock thuis klikt, klikt die nergens anders. Dat was een standaard zin voor het promoten van zijn stad in andere steden.
Leelou glunderde bij het zien van de Glock 38, dat werd hem. Met genot pakte hij de pistool uit het rek, licht, makkelijk, fijn. Leelou besloot direct naar de balie te lopen en af te rekenen om vervolgens zijn auto weer op te zoeken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angel

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 24

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: -
Partner: Heb ik niet

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   di apr 06, 2010 9:02 pm

'Het was toch niet de bedoeling om te gaan shoppen?' vroeg ze grijnzend aan Leelou. Ze keek naar waar hij heen ging. 'Wapens?' vroeg ze een beetje geschrokken. Ze liep gauw achter hem aan, en keek omzich heen. 'Mooie spullen hebben ze wel' zei ze zachtjes. Ze liep naar Leelou, en keek naar wat hij in zijn handen had. 'Waarom heb je die nodig?' vroeg ze. 'Om meisjes van je af te schrikken?' vroeg ze grijnzend aan hem. Ze keek naar de andere mensen die rond liepen, en ze voelde zich niet echt op haar gemak in dit stulpje. Ze bleef daarom ook maar heel dichtbij Leelou lopen. Ineens hoorde ze iets in de verte. 'Ik ga even kijken wat er aan de hand is' zei ze vriendelijk tegen Leelou. Ze liep gauw naar buiten en zag Rául. 'Uhm hallo' zei ze tegen hem. 'Wat is er aan de hand?' vroeg ze aan hem. Ze keek naar waar hij keek, en zag iemand staan die ze liever niet nog een keer zou willen zien. Ze verstijfde even, en wist gelijk wie er stond. 'Dk..' zei ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rául

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 23

Je personage
Leeftijd: 24
Groep:
Partner: Is she fast enough?

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   di apr 06, 2010 9:13 pm

Rául had verschillende mensen gezien in de winkel, hij had niet veel gekocht, hij had niet veel nodig volgens hen, in zijn kofferbak lag nog een leuk wapen. Hij keek naar de man tegenover hem. 'Geef antwoord anders trakteer ik op lood!' Riep hij dreigend, hij haalde de pistool uit zijn holster, plotseling hoorde hij voetstappen achter zich, was hij in de val gelokt, hij draaide zich om en wou zijn pistool richten, hij liet het, het was een vrouw. 'Wat is er aan de hand?' Vroeg de vrouw. Hij bekeek haar een knappe vrouw van rond de 20 jaar. Hij keek naar haar. 'Nog niet zoveel, maar als dit groentje niet snel een reactie geeft krijgt hij nooit meer de kans om het te doen.' Zei hij dreigend. Hij hoorde de vrouw nog wat zeggen het leek een naam. 'Ken je hem?' Vroeg hij rustig, hij liet zijn pistool weer in zijn holster glijden. Hij kon genoeg met zijn spieren. Hij liep naar de man toe en ging voor he staan. 'Komt er nog wat van of moet ik meteen je nek breken?' Dreigde hij weer. Nu kon hij de man goed zien, hij was zeker sterker dan hem. Hij keek hem dreigend aan en wachtte tot de man zijn muil open zou trekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathalie
Gestorven
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 05-04-10

Je personage
Leeftijd: 25 Jaar.
Groep: -
Partner: Matt, ik hou van je

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   di apr 06, 2010 9:19 pm

Een blauwe auto kwam aangescheurt. Een meisje sprong uit de auto en rende erheen. Ze vertrouwde dit al niet dat DK wegging. Ze duwde Rául opzij en ging voor DK staan. "Waag het eens!" riep ze naar hem en keek ze aan. Ze kende hem dan wel maar haar vriendje neerschieten? Dat moest hij niet proberen. Ze had ook haar broer gezien en die zou haar dan ook voor gek gaan verklaren, pech dan! Ze hield van DK. Ze snoof en keek Rául strak aan, wachtend op zijn antwoord. "Je blijft van hem af, ook al ken ik je" zei ze meteen en keek hem aan. Ze keek even naar DK en dan naar Rául en het meisje dat ze niet kende maar DK wel kende.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rául

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 23

Je personage
Leeftijd: 24
Groep:
Partner: Is she fast enough?

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 3:25 pm

Rául hoorde een auto aan scheuren het motorgeronk stopte en hij hoorde een deur dichtvallen, gehaaste stappen in zijn richting. Hij keek naar waar het geluid vandaan kwam en ontdekte Nathalie die hem weg duwde en zei dat hij van hem af moest blijven. 'Oké, maar is hij zijn tong verloren ofzo?' Vroeg hij een tikkeltje agressief, hij stopte zijn pistool terug in zijn holster en bleef staan. 'Kan jij me dan misschien vertellen wie hij is en wat hij hier zoekt?' Vroeg Rául fel hij keek naar Nathalie, was die gast haar vriendje? Het zou hem een worst wezen, als die gast niet gauw iets zei dan kon hij alsnog een hoop lood in zijn lichaam krijgen. Hij deed een stap achteruit, en kwam wat dichterbij het andere meisje te staan. Hij schatte haar rond de 20 jaar. Hij keek naar haar. 'Rául.' Stelde hij zichzelf kortaf voor. Hij keek naar het meisje. Het had een mooi lichaam. Hij viel natuurlijk op mooie meisjes, maar het ging hem ook om hoe ze waren etc. Rául nam een sigaret en rookte, de rook blies hij in de richting van de jongen die maar niet wou praten, hij hoopte dat hij hem er zwaar mee irriteerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angel

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 24

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: -
Partner: Heb ik niet

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:18 pm

Angel keek richting Dk, die zich niet verroerden. 'Ja..., Ja ik ken hem vaag' antwoorde ze op wat Rául zei. Ineens hoorde ze een auto aanscheuren, en kwam er een dame uit gestapt. Ze was jonger dan Angel dat zag ze gelijk. Ze schatte haar rond de 17/18. Het scheelde niet veel met Angel. Angel keek haar vragend aan. 'Ga je met hem?' vroeg ze met een spottende grijns op haar gezicht. 'Dan zou ik maar uit kijken dat je niet in een rivier hier dichtbij beland meissie' zei ze. Het kwam er onaardiger uit dan dat ze bedoelde. Ze keek naar DK. Ze huiverde bij het idee toen ze het verleden weer voor zich zag spelen. 'Het is geen lievertje' zei ze zachtjes. Ze vroeg zich af waar Leelou bleef. Ze keek even snel naar de richting van het winkeltje waar hij in was verdwenen. Rául was weer dichtbij haar gaan staan. Hij was wel ouder dan haar. Hij was gespierd, daar hield Angel wel van. Rául keek naar haar, en ze gaf hem even een korte glimlach terug. 'Mijn naam is Angel' zei ze vriendelijk tegen hem. 'Dk is niet zo'n prater' zei ze zachtjes tegen Rául.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
DK

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 24

Je personage
Leeftijd: 27
Groep: -
Partner: Maybe you can see what i'm up to

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:27 pm

DK liep uit de weaponshop. Hij had net zijn nieuwe zwaard laten ontwerpen, en in zijn auto gedumpt. Hij had ook een paar wapens gekocht. Hij liep het steegje in, en stond met een vriend te praten die in een deur opening stond te praten. Ineens hoorde DK iemand naar hem roepen. Hij gaf hem een korte dreigende blik toe, en praatte verder met de man in de deuropening. De man kwam op hem af lopen, en keek hem dreigend aan. "Komt er nog wat van of moet ik je nek breken?". DK keek hem verrast aan. Hij schoot in de lach. 'Alsof jij mijn nek zou kunnen breken' zei hij spottend tegen de man die voor hem stond. Ineens stond Nathalie voor hem. Hij keek vragend naar Nathalie. 'Heey schoonheid, dat is een verrassing' zei hij liefkozend tegen haar. Hij sloeg zijn armen rond de middel van Nathalie, en keek de man die zich zelf Rául noemde dreigend aan. Hij had een hekel aan mensen die hem aanvlogen. 'Wat kwam je hier doen lekkerding van mij?' fluisterde hij in haar oor. Angel begon ineens over dat hij slecht was. Hij keek Angel dreigend aan dat ze haar mond moest houden. 'Waar bemoei jij je mee?' vroeg hij kil aan haar. De man die met DK had gepraat was weer stilletjes zijn huis ingegaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathalie
Gestorven
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 05-04-10

Je personage
Leeftijd: 25 Jaar.
Groep: -
Partner: Matt, ik hou van je

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:30 pm

Nathalie keek naar Rául en snoof even. Ze antwoordde niet meer op zijn woorden en zag dan het meisje. "Hou je erbuiten" siste ze naar haar en hoorde dan DK. Ze glimlachtte en voelde zijn armen rond haar middel. Ze stapte achteruit zodat ze tegen hem aanstond en keek naar de rest. Haar broer was blijkbaar de shop binnen. Waarom vertrouwde hij DK nou niet? Ze zuchtte even en hoorde dan de vraag. "Ik kwam gewoon" zei ze en glimlachtte. Ze keek dan weer naar de twee en zweeg. Ze haatte het echt als iedereen zo over DK sprak en dat liet ze nu dan ook mrken. Eerst Matt en Han en Leelou en nu zij nog eens.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rául

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 23

Je personage
Leeftijd: 24
Groep:
Partner: Is she fast enough?

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:40 pm

Rául grijnsde naar Angel. Hij schoot in de lach over haar opmerking dat Dk niet echt en prater was. 'Dat had ik al gemerkt.' Zei hij grinnikend. Hij keek naar de jongen Dk dus. 'Wees maar gerust, ik zal je niet laten lijden.' Zei hij dreigend, hij mocht hem al niet vanaf het begin dat hij hem zag, maar hij had het alleen maar erger gemaakt. Zijn hand gleed weer naar de 9mm, hij vond het eigenlijk niet genoeg, maar hij had nu geen zin om terug te lopen. Hij keek naar Dk die een opmerking naar Angel maakte. 'Ze bemoeit zich met waar ze zich mee wil bemoeien.' Zei Rául kalm. Hij wou geen ruzie met Nathalie. Hij keek naar Nathalie en Dk waarschijnlijk hadden ze wel wat. Hij keek met een valse grijns naar Dk. Hij keek naar de Weaponshop enkele meters bij hen vandaan. Hij kon zich niet inhouden en liep er weer naar binnen, hij vertrouwde Dk niet. Hij keek rond hij zag Sawn off shotguns. Hij kocht er 2 van en de bijbehorende holsters, het leek misschien zielig dat hij wapens kocht, maar het was voor zijn veiligheid, en niet voor nu, hij zou die Dk makkelijk aankunnen zonder wapens. Hij keek nog even rond hij zag nog een jongen staan, die was net al de winkel ingelopen, samen met Angel maar blijkbaar had hij ook niet genoeg. Rául liep de winkel uit terug naar het gezelschap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
DK

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 24

Je personage
Leeftijd: 27
Groep: -
Partner: Maybe you can see what i'm up to

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:44 pm

DK keek de jongenman na en snoof lichtelijk geïrriteerd. "Liefje, ik ga even verder boodschappen doen, ga je met me mee?" vroeg hij liefkozend. Hij liet Nathalie los, en liep naar zijn auto. "Je kan je auto laten staan, of achter me aan rijden in de auto" zei hij tegen haar, en gaf haar een knipoog. Hij dacht terug aan de crash, en hij had geen zin in een gevecht hier op de straat met die andere twee. Hij staptte in de auto, en liet de deur open om te wachten op het antwoord van Nathalie. Hij keek naar de display van zijn mobiel. Zijn vrienden hadden nog niet terug gebelt, en dat frustreerde hem enigsinds.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathalie
Gestorven
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 05-04-10

Je personage
Leeftijd: 25 Jaar.
Groep: -
Partner: Matt, ik hou van je

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:46 pm

Nathalie keek even naar Rául en zuchtte kort. Ook zij wilde geen ruzie met hem. Even keek ze nog kwaad naar Angel en dan naar DK. "Ik volg wel" zei ze en liep naar haar auto. Ze stapte in en startte hem weer. Ze keek even op haar GSM maar niemand had gebeld of gestuurd. Ze reed naar de auto van DK en wachtte rustig tot hij zou vertrekken. Toen hij vertrok reed ze dan ook achter hem aan. Ze dacht kort aan haar broer en Matt maar richtte haar op de weg.

[inspi]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
DK

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 06-04-10
Leeftijd : 24

Je personage
Leeftijd: 27
Groep: -
Partner: Maybe you can see what i'm up to

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:55 pm

DK reed met zijn auto weg, en stopte verder op weer bij een paar winkels. Hij staptte uit, en ded zijn boodschappen. Haalden zijn eten, en haalde wat spullen op bij wat "Vrienden" van hem. Hij liep weer naar zijn auto en laadde alles in. Hij liep naar Nathalie die hem steeds gehoorzaam had gevolgt. Hij sloeg zijn armen rond Nathalie, en gaf haar een innige tongzoen. "Ik ga even weg liefje van me" zei hij fluisterend tegen Nathalie. "Volg me niet oké?" zei hij er bij, en keek haar heel serieus aan. "Ik moet even iets afhandelen" zei hij grijnzend. "Ik spreek je wel weer!" zei hij. Hij staptte in zijn auto, en scheurde er van door

[ Ja ik ook en ben uit het topic (A) ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathalie
Gestorven
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 05-04-10

Je personage
Leeftijd: 25 Jaar.
Groep: -
Partner: Matt, ik hou van je

BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   wo apr 07, 2010 4:59 pm

Nathalie reed achter hem aan en stopte de auto. Ze stapte uit en ging op haar motorkap zitten. Ze keek op toen Dk kwam en voelde weer de armen rond haar heen. Ze gaf hem ook een tongzoen en knikte maar. Ze stapte weer in en reed de andere kant op. Ze had zin om weer eens naar een meeting te gaan, super idee! Nathalie dacht even aan een paar dingen en scheurde door de straten. Bij de bochten liet ze de auto driften en zo reed ze naar de metro.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Weaponshop   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Weaponshop
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tokio Drift :: Underground :: Winkelcentrum-
Ga naar: