IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Iemand mee op stap?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Iemand mee op stap?   vr dec 24, 2010 9:31 pm

Terwijl hij in zijn auto reed, zag hij de zon steeds verder zakken. Hij had zin in lol. Hij besloot maar weer eens te gaan stappen. Hij reed naar de dichstbijzijnde disco waar hij zijn auto parkeerde maar nog even bleef zitten. Hij keek even in het spiegeltje. Hij deed nog wat gel in zijn haar en zette zijn zonnebril af en drukte op een knopje waarmee het alarm werd aangezet. Wanneer er iets met zijn auto gebeurde, zou hij het zelfs bij de grootste herrie binnen horen. Hij stapte uit en gooide de deur achter zich dicht. Hier liep naar binnen en keek rond. Hij had wel zin om wat te dansen, maar hij had nu eerst behoefte aan drinken. Hij had in zijn auto al wat flügel op maar dat betekende niet dat er niet meer bijkon. Hij bestelde maar gewoon een biertje om de avond rustig te beginnen. Langzamerhand werd hij stronken(voor degene die het niet weten: Stoned+dronken=stronken) Hij had namelijk ook al een joint op. Ondanks dat hij stronken was, bleef hij wel helder. Omdat hij zoveel gewend was. Hij keek naar de dansvloer. Leuke meiden waren er zoals gewoonlijk. Maar ook van die tjapsels die dachten wat te kunnen. Er waren zelfs van die jochies van 14 bij! Man, die waren in zijn ogen nog veel en veel te jong voor zo'n leven. Hijzelf was al vanaf zijn 12e verjaardag al een eche straatrat. Hij had vaak ruzie met zijn ouders, maar toen ze zelfs zijn verjaardag niet vierde omdat ze die zogezegt 'vergeten' waren, was hij weggelopen. Sindsdien heeft hij wel een bestaan op weten te bouwen. Hij leerde veel van vrienden die hem auto's leerde repareren en bouwen. Daarmee had hij zelf ook veel verdient. Maar toen hij 15 was, begon zijn leven pas echt. Hij maakte de auto's niet alleen, hij ging er ook in rijden en begon zijn geld te verdienen met races. Zijn verleden was ondanks alles toch fijn. Wanneer zijn auto kapot was, kon hij het zelf maken. Hij schrok wakker uit gedachten toen ineens iemand bij hem kwam staan. 'Hey' Zei hij vriendelijk. In het begin was hij altijd vriendelijk, maar wanneer hij doorkreeg dat hij temaken had met een lastpak, dan werd hij gevaarlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lila
Admin
avatar

Aantal berichten : 148
Registratiedatum : 08-04-10

Je personage
Leeftijd: 16 Jaar
Groep: -
Partner: Can I ever trust you again.. ?

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   za dec 25, 2010 2:11 pm

Een jong meisje scheurde door de straten. Nog een paar auto's volgden haar met gemak. Ze maakte een mooie drift en parkeerde haar auto. Ze sprong uit de auto en keek om haar heen. Lang geleden. Ze glimlachte even en gaf een vriendin een zoen op haar wang. "Hey" zei ze vriendelijk tegen haar. Het meisje knikte terug en keek dan naar de jongens, typisch. Lila rolde met haar ogen en grijnsde licht. "Ik ga naar binnen" begon ze maar en gaf een knipoog. Ze sloot haar auto en liep naar binnen. Ze was echt gegroeit en veranderd. Eerst was ze verliefd geweest op DK. De vorige Drift King. Nu kon hij oprotten. Hij was vreselijk. Ze zuchtte en keek om haar heen. Ze zette haar bij de bar en keek om haar heen. Ze had deze avond zin om los te gaan. Ze was niet echt voor bier en andere dingen maar stout zijn wel. Ze grijnsde bij die gedachte. Ze zag vele jongens en meiden glimlachen, zwaaien en knikken naar haar. Jep, ze was bekend. Haar moeder was de Drift koningin en haar vader de Drift koning. Wie kende haar moeder niet. Bij de races had ze vele ongelukken gehad door DK en zijn vrienden. Lila haatte die man. Zelf was ze een mooi meisje geworden. Ze had heldere blauwe ogen en een mooie glimlach. Ze keek even om haar heen en hoorde de jongen naast haar. Ze keek op en glimlachte naar hem. "Heey" zei ze vriendelijk en richtte haar blauwe ogen op de jongen. Hij was ouder dan haar maar dat kon haar niets schelen. Ze ging met vele jongens om.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   za dec 25, 2010 5:18 pm

Met zijn donkere ogen, bijna zwarte keek hij haar aan, zijn ogen verraadde wat hij had gebruikt. Alleen niet iedereen wist hoe iemand zijn ogen eruit zagen wanneer je stoned was. Hij had wel een groot voordeel. Door het licht was hier binnen ws, leek het natuurlijk, omdat het licht er ook voor zorgde dat je pupillen kleiner werden. Hij bekeek haar eens vlug. Ze zag er wel leuk uit. Zijn blik bleef bij haar heldere mooie ogen hangen. 'Alles goed?' Vroeg hij aan haar. Hij keek even vlug rond. Er waren vele mensen aanwezig. Zijn blik bleef bij de dansvloer hangen. Een paar van die tjapsels dachten stoer te zijn en te kunnen dansen. Véél oefenen was het enige wat hij erbij dacht. Natuurlijk waren en ook die wél fatsoenlijk konden dansen. Hijzelf had ook aardig wat in zijn mars doordat hij veel op straat had gehangen. Geen thuis maar vrienden. En van vrienden leerde je veel hier. Hij keek op toen hij mensen hoorde schreeuwen. Hij zag dat het ruzie was. Een jongen die gewoon een meidje sloeg, het meidje stond terplekke te janken en de jongen flipte helemaal tegen haar uit. Hij begon haar nu zelf te trappen! 'Zo terug' Zei hij tegen het blonde meisje voor hem. Hij baande zich een weg door de mensenmassa die eromheen stond. Toen hij m aankon pakte hij m bij zijn keel en drukte hem regelrecht tegen de muur aan. Zijn ogen stonden woedend. Hij hielt hem zo een tijdje vast waarna hij hem weer op de grond liet zakken. 'En nou oprotten uk' Zei hij fel waarna de jongen, hij schatte hem 16, zo vlug als hij maar kon de disco uitliep. Hij draaide zich weer om en keek naar het meidje. Ze bedankte hem. Hij zag dat vrienden van het meisje haar al troostte en steunde, hij besloot terug te gaan naar dat blonde meisje. 'Ehm, alles goed?' Vroeg hij toen maar wantja, het gesprek zou toch voortgezet moeten worden.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   za dec 25, 2010 11:45 pm

Steffani kwam de discotheek binnen waarna ze een jongen, rond de 16 ofzo, de discotheek uit zag rennen. Ze grijnsde en schudde haar hoofd. Zeker zo'n mormel dat weer wat ruzie had gezocht met wat oudere gasten. Ze haalde haar elastiekje uit haar knot en liet haar haar lekker losjes hangen. Ze checkte haar mobiel even of ze geen nieuwe sms’jes had en liep daarna verder. Rechtstreeks naar de bar waar ze op een kruk ging zitten. Ze wenkte de barman en bestelde een martini. Ze kreeg het glas aangeschoven en draaide zich naar de menigte toe. Het jubelde er van de mensen en het grootste deel van de menigte stond op de dans vloer. Nouja dansvloer? haast iedereen stond te schuren en van echt dansen kwam weinig. Hier en daar zag ze wat battle's van mensen. Van breakdance of hiphop. Dat sprak haar altijd wel aan en ze bleef er een tijdje naar zitten kijken. De menigte er om heen stond te juichen en te en springen. En als er weer een battle was gewonnen vlogen de geld briefjes in het rond. Ook Steffani was buiten een gevorderde rallyracer ook wel een redelijk hiphop en breakdance danseres. Dat had ze op de middelbare geleerd, nog niet zo lang geleden. Sinds een jaar was ze klaar met haar school en sindsdien wijt ze haar leven alleen naar maar aan de autocross. Ze zette haar glas, die ze inmiddels had opgedronken , weer neer op de baar. Hierdoor tikte ze per ongeluk een jongen aan, elyaz. "Sorry"zei ze wast droog en keek weer verder naar de hiphop danser die weer met ene nieuwe battle waren begonnen.


Laatst aangepast door Steffani op za dec 25, 2010 11:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lila
Admin
avatar

Aantal berichten : 148
Registratiedatum : 08-04-10

Je personage
Leeftijd: 16 Jaar
Groep: -
Partner: Can I ever trust you again.. ?

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   za dec 25, 2010 11:47 pm

Het jonge meisje stak haar handen in haar zakken en stond op. Ze leunde tegen de bar aan en keek hem aan. Ze knikte even goedkeurend en gaapte verveeld. Ze keek naar de jongens en het meisje. Zielig. Ze vond het soms wel grappig, meiden die huilden. Zijzelf vroeger misschien maar nu? Nee, ze was stoer en niet bang. Ze was niet bang meer voor DK. Hij kon oprotten als het van haar afging. Ze keek op toen de jongen weer kwam en knikte even. "Tuurlijk, met jou?" vroeg ze rustig en keek even in zijn ogen. Haar heldere ogen glinsterden even door het licht. Haar gsm ging en ze nam op. Ze draaide haar iets en grijnsde. "Oh? Ik kom eraan" zei ze grijnzend en legde af. Ze keek even naar de jongen. "Ik ga buiten wat leuks doen" zei ze rustig en gaf hem een knipoog. Jep, ze was net als haar moeder. Elke keer een race accepteren en zeker niet weigeren. Lila liep rustig naar buiten en naar de auto. Ze gaf een jongen een boks tegen zijn vuist en grijnsde. "Man, fijn je te zien" zei ze grijnzend en knipoogde naar hem. Ze opende de auto en leunde ertegen. "I ben er klaar voor" zei ze rustig en keek even naar de anderen die al volop aan het racen waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 12:03 am

Hij keek naar haar. Toen ze vroeg of het ook goed met hem ging, knikte hij. 'Ook goed' Zei hij. Hij begon best verveeld te raken. Hij was meer gezelligheid gewend. Het mobieltje van het meidje voor hem ging af waarna ze zei dat ze iets leuks ging doen. Ja, hij dacht er niet aan dat er een race aan de gang was dus hij knikte maar waarna hij verveeld naar voren keek. Hij voelde ineens wat bij zijn arm. Hij keek op en zag een meidje, ze verontschuldigde zich. 'Nergens voor nodig joh' Zei hij met een glimlach en draaide zich naar haar toe. Met zijn donkere ogen op haar gericht. Hij hoopte nu wat meer gezelligheid te kunnen krijgen. Normaal ging hij namelijk met vrienden naar de discotheek, maar hij had nog geen een bekende gezien hier. Hij keek haar nog steeds aan. 'Alles goed?' Vroeg hij toen maar met een glimlach, hij hoopte dat ze wat zou praten, dan hoefde hij zich niet te vervelen en dan zou hij misschien wel goede vrienden met haar kunnen worden. Of meer..

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lila
Admin
avatar

Aantal berichten : 148
Registratiedatum : 08-04-10

Je personage
Leeftijd: 16 Jaar
Groep: -
Partner: Can I ever trust you again.. ?

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 12:07 am

Het jonge meisje grijnsde even en bleef op haar motorkap zitten. Ze keek naar de race en gaapte even verveeld. Ze wilde actie zien en geen saaie race. Wacht maar af. Een vriend vroeg even aan een paar vrienden wat ze nodig hadden en liepen naar binnen. Hij zette zich naast de twee die ook aan de bar zaten. Hij knikte even en bestelde het. De man die achter de bar stond grijnsde even. "Weer volop aan het racen bij mijn parking?" vroeg hij en de jongen knikte. "Jep, en de beste is er ook bij" zei hij grijnzend. De man glimlachte. "Die meid is net zoals haar moeder" zei hij zuchtend en gaf hem het drinken. De jongen knikte en liep ermee naar buiten waarna hij het uitdeelde. Lila keek naar de winnaar en stapte in de auto. Ze maakte een drift en scheurde naar de start. Ze opende haar raam en knipoogde naar de jongen. "We zullen zien wie hier wint" zei ze en grijnsde. Er werd afgeteld en het meisje gaf wat gas. Ze keek even in haar spiegel naar de rook en hoorde gejuich van haar vrienden. Ze sloot het raam en gaf nog wat gaf. Het startsein werd gegeven en beide auto's scheurden weg. Lila deed het rustig aan en maakte een grote drift bij de eerste bocht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 12:31 am

Steffani zuchte eens verveeld. Het meisje dat na het telefoontje bij de jonge weg was gelopen die ze zonet aan had getikt, leek haar een erg... Heel goed over zichzelf tutje. Die een beetje stoer deed voor de boys.. Of wel gewoon een sletje. Ze keek weer naar dezelfde jongen, hij was naar haar toe gedraaid en vroeg hoe het met haar ging. Zijn donkere ogen keken in haar recht in haar ogen. Zijn pupillen waren kleine dan van de meeste mensen hierzo. Dat kon je goed zien nu hij met zijn rug naar het licht stond. Ze grijnsde Zoiezo had die al een jonkol op. Achja, what the heck. Ze kwam terug uit gedacht en knikte "Jah hoor, zeker wel. en met jouw dan ?" Een grijns speelde op haar lippen. In haar tas ging haar mobiel, en ze pakte hem waarna ze haar beller weg drukte "Sorry nu ff geen zin in je gezeik ma" Zei ze wat zachter en keek waar naar die boy die voor der stond. Naast haar settelde een gozer zich op een kruk. De barman sprak tegen hem en Steef Draaide met haar ogen. Wat boeide het nou wat die meids konden, Kom maar op dan, Dacht ze dan altijd. Ze kon echt niet tegen meiden die zichzelf de beste noemden. Dag, Gewoon racen en geen andere bullshit of verder gelul. Ze keek weer naar de jongen met zijn bijna zwarte ogen. Ze stak haar hand uit en lachte "je hebt vast wel wat voor me over of niet ?' Ze zette even speels een pruil lipje op en schudde haar hoofd grijnzend waarna ze een slok naam van haar tweede drankje die ze zo net van de barman kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 12:45 am

Hij greens, zover hij haar nu al had ingeschat, was het wel een meisje om echt lol mee te hebben. Ze zei dat het zeker wel goed met dr ging, en toen kwam natuurlijk de vraag of het ook goed met hem ging. 'Ook hoor' Zei hij met een glimlach. Zijn gehoor was erg scherp. Haar mobiel ging af waarna ze zei dat ze geen zin had in haar moeders gezeik. Hij schoot er om in de lach. Hijzelf kon niet verwachten dat een van zijn ouders hem nog probeerde te bellen. Maar daar gaf hij niks om. Hij had ze nog liever nu dood dan morgen. Hij keek op toen er een jongen naast het meisje ging zitten. Hij wierp een blik naar hem van: Shut up man! Waarna hij zijn blik weer focuste op het meisje. Hij keek op toen ze haar hand naar met uitstak. Toen ze vroeg of hij nog wat voor haar over had, greens hij. 'Ja, maar het ligt in mijn auto' Zei hij toen tegen haar. Hij had natuurlijk niet verwacht iemand hier te vinden die ook een joint wilde he. 'Als je wil kan ik het wel voor je halen?' Stelde hij voor.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 1:09 am

Steffani greens. De jonge schoot in de lach toen ze de opmerking maakte over het gezeik van haar moeder. Ze glimlachte en streek met haar hand door haar haar heen. Ze stopte haar mobiel weer terug in haar tasje en hing die over haar schouder heen. Ze jonge glimlachte en zij zelf ook. Hij stelde voor naar zijn auto te gaan omdat zijn spullen daar lagen. Ze knikte 'Ach ik loop wel meteen me joh. Om dat hier nou in die hitte te gaan staan draaien' Ze knipoogde even naar hem en stond op. Ze naam haar glas in haar hand mee en liep richting de deur. Ze keek achterom en wenkte hem naar buiten. Ze wurmde zich tussen de mensen massa door tot ze buiten was. Eenmaal buiten haalde ze even diep adem van de frisse avond lucht en nam een slok van der martini. Ze keek naar de mensen die met een race wouden gaan starten en keek even naar links naar haar auto. Ze had haar ,koenigsegg agera,Net nieuwe en was er best trots op. Het was een van de nieuwste race auto's die er waren en ook een van de snelste. Samen met haar ,Bugatti Veyron Supersports, Had ze genoeg wedstrijden gewonnen en met het prijzen geld had ze dit nieuwe juweeltje gekocht. ze keek achter om naar de jonge en ze wist dat hij haar al had gezien dus liep ze naar haar auto. Ze leunde tegen der motorkap aan en zwaaide even met haar hand om de jongen te laten weten dat ze hier was. Gewoon even voor de zekerheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 1:20 am

Hij keek toe hoe ze haar mobieltje terug stopte in haar tasje en die weer over haar schouder heen hing. Hij had niet verwacht dat ze zou zeggen dat ze mee zou lopen. Maar het was natuurlijk wel gezelliger. Hij greens en knikte. 'Oke' Zei hij waarna hij achter haar aanliep. Hij zag haar nog wenken maar hij was toch al mee aan het lopen. Hij liep gewoon regelrecht naar de uitgang, ongeacht hij dan tegen iemand aanknalde. Wanneer er iemand zich boos omdraaide, keek hij een keer wel zo vals, dat ze hun gemak wel hielden. Hij kwam uiteindelijk buiten aan en hij zag er een koenigsegg agera staan. Dat was de eerste keer dat hij die met eigen ogen zag. Iniedergeval in het echt dan. Hij had hem natuurlijk al genoeg gezien in bladen en op internet. Hijzelf liep naar zijn Porsche. Hij had hem al een tijdje en had hem ook al helemaal getuned. Maar hij bleef er maar nieuwe dingen aan monteren en upgraden. Hij liep eropaf en haalde het alarm ervanaf waarna hij zijn auto opende. Hij pakte de vloeitjes, de shag en het wiet waarna hij zijn auto weer sloot en rondkeek waar zij nu heen was gelopen. Toen ze zwaaide glimlachte hij en liep erheen. Nu zag hij pas dat de auto die hij zo geweldig vond van haar was. 'Sow, heb je goed voor mekaar' Zei hij met een grijns en gaf het spul aan haar. Hij keek naar de race. Hij had wel mee willen doen, maar hij wilde zijn leven niet op het spel zetten aangezien hij teveel ophad om te gaan racen.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 1:41 am

Steffani zag de jongen naar zijn auto lopen. Hij haalde het alarm eraf, pakte zijn spullen, en liep weer naar haar toe. nadat hij zijn auto weer op het alarm had gezet. de jonge bekeek haar auto en de glimlachte. 'sow, heb je hoed voor mekaar.' Zei de jongen. Ze lachte. "Achja dat heb ik te danken aan mij andere schatje hoor. Mijn Bugatti, hij ziet er van buiten was groots en zwaar uit , maar rijden wat die kan 'ze lachte. Ze kwam er eigenlijk nu pas bij dat ze de naam van de jongen niet eens kende en stelde zichzelf voor. "ik ben trouwens Steffani, noem me maar Steef" Ze keek even naar de auto die voorbij reden en keek weer naar de Jongen "en hoe mag jij heten?" Vroeg ze met een glimlach. Zo te merken vond de jongen de auto wel wat en ze grijnsde. "als je wil, mag je best wel een proef ritje maken hoor. Maar dan niet hier, grote kans dat je tegen iets aanknalt. Zeker na dat je wat op heb" Ze pakte het spul van hem terwijl hij het aan haar gaf. Ze plukte wat wiet uit het zakje en mixte het een beetje met de shag. Dit rolde ze in het vloeitje. ff goed aan drukke en klaar. Ze haalde een aansteker uit der tasje en stak hem aan. Ze ruimde de spulletjes netjes op en gaf het terug aan de jongen "thanks" Ze klopte haar broek af en nam nog een hijs van der jointje. In der tas ging haar mobiel weer af en ze zuchte. Ze haalde het tevoorschijn. Plukte de batterij en de chip eruit en gooide het apparaat zelf precies in de prul. Ze moest toch ene nieuwe hebbe dus wat boeide het. "dag Samsung wave, Hallo BB" Grijnsde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 1:52 am

Hij luisterde naar haar. Bugatti, die naam klonk hem ook bekend in de oren. Hij had er alleen nog nooit mee gereden ect. 'Heb ik wel eens wat van gehoord ja' Zei hij met een grijns. Hij bekeek de auto weer, toen ze zich voorstelde richtte hij zijn aandacht weer op haar. Steffani. Hij knikte met een glimlach. 'Ja steef is wel makkelijker' Zei hij met een glimlach. Hij volgde haar blik naar de auto's die voorbij kwamen. Zijn gedachten werden weer opgeëist door Steef. 'Elyaz' Zei hij waarna zijn aandacht weer afgleed naar haar auto. Toen ze begon over een proefritje, kreeg hij een smile op zijn gezicht. 'Ik ken best rijden ookal heb ik wat op hoor, alleen niet echt racen' Zei hij lachend. Hij reed erg vaak onder invloed van alcohol of drugs en was er nog nooit door verongelukt. Hij keek naar hoe ze de joint maakte en pakte het spul weer aan toen ze het weer aan hem terug gaf. 'No problem' Zei hij met een glimlach en keek op toen haar mobiel weer afging. Zal dr moeder wel weer zijn dacht hij en in gedachten lachte hij. Verbaast keek hij naar hoe ze de batterij en de chip eruit haalde en ding zelf gewoon weggooide. Toen ze dat zei, schoot hij in de lach. Wat was de wereld toch ook lollig he:D

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 2:03 am

Steef Luisterde rustig naar de ronkelende motors van de racende auto's het was een prachtgeluid in haar oren. Ze was er een soort van mee opgegroeid. haar echte ouders had ze nooit gekend, ze was opgegroeid in een pleeg gezin waar haar pleegvader altijd al in auto's dealde en zelf racete hij ook. Af en toe mocht ze dan mee een ritje maken in de auto, en haar pleegmams was dan weer zo bezorgt. Net zo als Vanavond. Vanavond zou ze wel weer problemen hebben met der ouders. al zou ze naar huis gaan... Ze keek nog wel. Ze werd uitgedacht geschud door Elyaz, ze luisterde naar hem en Knikte. "Nou Okee dan." Ze pakte de sleutels uit haar zakken en gooide ze naar Elyaz. "het is nog voor tienen dus als we dan ff naar de telefoonzaak rijden dan koop ik meteen me nieuwe mobiel" Ze stapte in haar auto. Aan de kant van de bijrijder. De bestuurder werd Elyaz. Ze grijnsde. Ze was wel benieuwd hoe hij zou rijden met haar auto. aangezien Deze auto heel licht stuurde en heel snel op het gas reageerde. Dus je hoefde hem ook maar een klein beetje harder in te drukken en weg was je. Ze nam weer een hijs en blies de rook uit in kleine kringetjes die langzaam vervaagden. Ze wachten tot Elyaz was ingestapt en deed haar gordel om. Achja, het kon geen kwaad veiligheid voorop.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 2:15 am

Hij glimlachte. Ze gooide de sleutels van de auto naar hem. Hij luisterde naar wat ze zei, Hij keek op zijn horloge. Over een vijentwintig zou de zaak sluiten. 'Met deze auto zijn we er zeker optijd' Zei hij met een grijns. Hij stapte in en stak de sleutel in het (stop:P)contact en startte de auto waarna hij licht gas gaf. Ja, deze auto was echt een prachtauto. Hij deed zijn deur dicht en zette muziek op waarna hij aanreed. Het duurde maar even voor hij wist hoe de auto precies reageerde. Hij keek op zijn klok. Nog 23 minuten hadden ze over. Hij gaf gas, en deze keer een stuk meer dan net. Ondanks dat hij wel wist dat een ongeluk bij hem bijna nooit voorkwam, was hij toch voorzichtiger. Omdat het andermans auto was, en Steef aan boord was natuurlijk. Hij zichzagde tussen de auto's door en haalde daardoor er vele in. Rijden in deze auto was gewoon echt puur genieten. Hij scheurde zo door totdat hij een handrem-bochtje maakte en de auto voor de deur parkeerde. Hij keek weer op zijn horloge. 'Je hebt nog 19 minuten' Zei hij met een grijns waarna hij de sleutels uit het contact haalde en aan haar gaf. Hij stapte uit en deed de deur dicht.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 2:39 am

Steef zette het raam op een kleine kier open waar ze het as van haar peuk weg gooide. Ze gaapte eens. "pff, nu al moe. Hoe krijg ik het voor elkaar"grijnsde ze en ze zakte wat onderuit in de stoel. Ze voelde de auto heel lichtjes rijden en sloom voor even haar ogen. Ze nam nog eens een trekje, de laatste en de langste. Ze gooide de restjes van de peuk weg, wat nog maar weinig was, door het raam naar buiten. Ze gooide haar armen over elkaar en blies de rook uit. Ze voelde hoe de auto een beetje slalomde en hoe Elyaz een handrembochtje maakte. Ze grijnsde en kwam weer wat overeind zitten. waarna de auto stopte en elyaz de sleutels aan haar gaf. Ze pakte ze aan en stapte uit de auto die ze op slot deed nadat Elyaz was uitgestapt. Ze liep richting de zaak. En keek even naar Elyaz. Ze glimlachte. Ze zou wel zien of hij mee liep en anders zag ze hem zo toch weer buiten. Ze liep de winkel in en liep meteen naar haar BB. Nouja, hij was nog niet van haar maar ze wist hem precies te staan aangezien ze al eens eerder langs was geweest om te kijken of ze hem hier hadden. Ze liep naar de balie en legde hem op de tafel. Een jonge vent van ongeveer 16 kwam aan lopen 'Zozo, schoonheid..'verder kwam die niet op steef had het geld op de balie gelegd en de mobiel mee naar buiten genomen. Ze rolde met haar ogen en zuchte. Ze walgde van die slijmballen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 2:51 am

Hij stond te wachten tot ook zij eruit was. Ze deed de auto opslot en keek naar hem. Hij keek zoals gewoonlijk terug. Toen ze de winkel binnenliep, liep hij achter haar aan. Ze liep meteen op de BlackBerry af. Zo te zien was ze hier wel eens vaker geweest aangezien ze hem dus meteen wist te liggen. Hij liep mee naar de balie. Hij zag een uk aankomen. Hooguit 16 schatte hij hem. Ookal was dat joch dan best groot voor zn leeftijd, hij had een babyface van heb ik jou daar. Maarja, hijzelf was 1.91 dus eigenlijk was bijna iedereen een uk voor hem. Hij keek naar hem. Toen de slijmbal haar schoonheid noemde, had ie een probleem. Ondanks dat Steef het negeerde en wegliep, was hij nog niet klaar met die gladjanus. Hij stapte over de balie en haalde flink uit met zijn alleboog bij zn nek. Op deze manier trad er verlamming op. De jongen zakte als pudding in elkaar en hijzelf greens. 'Tja, je had gewoon de verkeerde uitgekozen' Zei hij en liep de winkel uit. Hij liep naar Steef. 'Grote kans dat die je niet meer lastigvalt..' Zei hij met een grijns en hij keek naar de blackberry die ze vast had.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steffani

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-12-10
Leeftijd : 21

Je personage
Leeftijd: 17
Groep: The samurai.
Partner: Elyaz, mijn lekkere schat.^^

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 3:12 am

Steef stond al buite te wachten toen Elyaz naar buite kwam. Hij zei dat ze daar waarschijnlijk geen last meer van zou hebben. Haha achja. Ze grijnste. Ze liep naar de auto en opende hem weer. "wil jij weer rijden ?"voor hij eigenlijk al antwoord gaf gooide ze de sleutels weer naar hem. "sorry"ze lachte "rijd maar gewoon ergens heen hoor" ze knipoogde en stapte weer in bij de bijrijders kant. Ze deed haar gordel weer vast en zette haar batterij en haar chip in haar bb en zette hem aan. "okee, dies ook goed"glimlachte te en ze nestelde zich weer in heer stoel. Ze kon wel haast in slaap pleuren. Ze vertrouwde haar auto wel over aan Elyaz. Ze kende hem wel net maar ze had wel al door dat hij berhaarlijk kon rijden, zelfs onder invloed. En hij was ook wel voorzichtig. Ze snoot haar ogen en glimlachte. Ze zou wel zien waar ze belanden.

-flut maarja, je leidde me zelf af xD-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
Admin
avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 24-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 19
Groep: The Samurai
Partner: Steffani, voor jou ga ik door vuur en vlam

BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   zo dec 26, 2010 3:25 am

Hij zag haar grijnzen. Hij deed hetzelfde. Toen ze vroeg of hij weer wilde rijden, kreeg hij voordat hij uberhaupt kon antwoorden de sleutels naar zich toegeworpen. Hij haalde zn schouders lachend op en stapte in. Hij klikte zijn gordel vast en deed de sleutel in het contact en starte hem. Ehm, gewoon ergens heenrijden.. Ja, waar zou hij nou weer heenwillen? Hij besloot maar gewoon even langs zijn huis te gaan. Hij zou wel een omweggetje nemen. Hij gaf het geld van de blackberry aan Steef terug. 'Hij hoefde je geld niet' Zei hij en greens even waarna hij gas gaf en aanreed. Hij reed zigzaggend tussen de tegenliggers door. Hij vond spookrijden altijd een kick geven. Hij keek op toen hij iets zag flitsen in de spiegel. Hij keek en zag dat het een blauw-rood knipperend licht was. Hij zocht een knopje wat in vele raceauto's was gebouwd. Hij vond het en drukte er vlug op. Hierdoor kwam er een plaatje voor het kentekenbord zodat ze die niet te weten zouden komen. Hij gaf vol gas en scheurde hard weg. Hij besloot via de brug te gaan. De brug ging net open. Achja.. Beter dan opgepakt worden. 'Hou je vast..' Zei hij vlug waarna hij volop de brug op ging en een stuk vloof waarna hij aan de andere kant neerkwam. De woutjes durfde er natuurlijk weer niet overheen. Hij grinnikte en reed verder. Hij reed door naar zijn huis en stapte uit. Zijn huis bestond voornamelijk uit garage..

-Ja sorry hoor Puh-

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Iemand mee op stap?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Iemand mee op stap?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tokio Drift :: Underground :: Discotheek-
Ga naar: