IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 On rampage

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kyler

avatar

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 02-01-11
Leeftijd : 25

Je personage
Leeftijd: 18
Groep: -
Partner: You break down the walls around bij heart girl

BerichtOnderwerp: On rampage   zo jan 02, 2011 4:13 pm

Met volle vaart scheurde Kyler met zijn Toyota TRD Aurion door de bochten. Hij vloog de parkeerplaats op met een drift waarbij twee van zijn banden van de grond kwamen. Hij greens. Altijd weer zo'n gaaf gevoel. Hij keek naar de disco. Er zouden vast wel wat maten van hem hier zijn. Hij keek een keer goed en zag er al een paar auto's van staan. Hij parkeerde zijn auto met hoge snelheid waarna hij uitstapte. Hij keek naar de lucht. Onweer zat eraan te komen. Altijd leuk om van die wijven uit te lachen die er bang voor waren. En al helemaal jongens als die het ook eng vonden. Hijzelf hielt van onweer. Het was gevaarlijk, en hij hielt van gevaarlijk. Maar vaak was het net niet gevaarlijk genoeg aangezien het niet vaak ergens insloeg. Hij stapte uit zijn auto en deed hem opslot. Hij liep naar binnen. Hij keek rond en zag in de verte al wat van zijn vrienden staan. Hij greens en liep eropaf. Hij lette er niet op of hij tegen iemand aankwam. Hij hoefde bijna altijd maar een valse blik erop te werpen en ze hielden zich al stil. Wat was het leven toch ook goed.. Dacht hij met een grijns op zijn gezicht terwijl hij zich bij het groepje voegde en direct wat drinken bestelde. Nouja.. Hij liet het bestellen door een nerdje. Het was net zo'n rugzaklozertje, maar dan zonder rugzak. Hij beschouwde het als onderkruipsel. Hij voelde zich veel beter dan die ukkie's hier. Eigenlijk gewoon beter dan iedereen hier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dana

avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 02-01-11

Je personage
Leeftijd: 17 jaar
Groep: -
Partner: There's something

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 4:55 pm

Dana was in de disco te vinden. Ze was een populair meisje en iedereen kende haar wel. Ze stond rustig aan de bar en snoof even. Haar blik was zoals altijd erg emotieloos. Ze zag even dat nerdje dat drinken kwam halen en grijnsde. Ze gaf een vriendin een por en ze begonnen te lachen. Ze stak haar handen in haar zakken en keek rustig rond. Ze vond het hier maar saai. Dana knikte naar haar vriendinnen en wenkte hen. Ze liep rustig op haar gemak naar buiten en keek rond. Ze zag het groepje staan en grijnsde licht. Jongens, denkend dat ze altijd stoer waren. Dus niet. Dana was altijd wel een uitdaagster geweest. De meesten vonden haar een bitch. Niet dat het haar wat kon schelen. Jongens versieren, dumpen en af en toe vermoorden. Ze liep rustig naar haar Porsche en zette haar op de motorkap. Ze keek even naar de jongens maar dan naar haar vriendinnen. De meesten kenden haar van de fotoshoots die ze kreeg. Ze was uitgekozen als model. Al vond ze het saai worden. Niets interessant was er aan poseren. Dana snoof even en keek rond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 5:01 pm

Een grijns was op Iris der gezicht te zien toen ze naar de lucht keek, het perfecte weer, het perfecte weer om te race te rijden. Dieper drukte ze het gas erop terwijl ze onderweg was naar de discotheek. Al hard rijdend zag ze de discotheek naderen terwijl Iris der auto parkeerde en er al driftend in kwam keek ze even naar der telefoon, het was nog vroeg en en ze had geen smsjes of telefoontjes gekregen voor een race, wonder dacht ze. Iris maakte der haren los en stapte uit waarna ze hem opslot zette, haar Camaro was goed onderhouden want Iris deed het meeste zelf, dankzij Ihlay was de deuk er dan wel uit gegaan maar dan toch. Iris liep naar binnen en bekeek het, je zag veel groepjes, jongens die bij elkaar stonden en meiden die zich uitsloofde voor hun, misschien dat Iris straks ook nog ging dansen maar nu wilde ze eerst wat te drinken. Een cola had ze besteld toen ze ging zitten en een beetje rond keek, eigenlijk verwachtte ze een bel voor een race, dat hoopte ze dan tenminste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ihlay

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 29-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 21
Groep: -
Partner: I've got to think about ya more and more girl..

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 5:26 pm

Hij had net een race gereden. Wat raar was, was dat hij dit keer geen opdracht had om iemand uit te schakelen, gelukkig maar aangezien zijn wonden nog niet helemaal geheeld waren en de kleine scherven nog in zijn lichaam zaten. Hij reed nogsteeds hard door naar de disco. Eindelijk even ontspannen.. Dacht hij. Hij parkeerde zijn auto al driftend en stapte uit. Hij zag een meidje op een auto zitten, hij kende haar niet dus liep hij gewoon rustig naar binnen. Hij liep rechtstreeks door naar de bar waar hij een passoã bestelde. Deze avond zou hij eens een keer rustig aan beginnen. Hij had onderweg al wat flugel op namelijk. Hij keek naar de mensen in de zaal. Hij zag een groepje staan. De meeste ervan herkende hij wel. Het waren van die gasten die hoe dan ook over rotzooi wilde trappen. Hij had de meeste ook wel bij races gezien. Enkele ervan had hij uit moeten schakelen tijdens een race. Hij keek rond en keek of hij er meer herkende. Hij zag Iris staan. Hij greens en liep op haar af. ' Hee' Zei hij met een smile en keek in haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyler

avatar

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 02-01-11
Leeftijd : 25

Je personage
Leeftijd: 18
Groep: -
Partner: You break down the walls around bij heart girl

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 5:46 pm

Met een grijns keek hij rond. Hij aasde op een nieuw slachtoffer. Toen de kleine dwerg eindelijk terug kwam met zijn drinken, pakte hij zijn drinken. 'De volgende keer wel wat sneller oké? Maak dat je wegkomt of je herkent jezelf morgen niet meer als je in de spiegel kijkt' Zei hij terwijl hij vals greens. Hij zag de uk snel wegrennen, hij ging zelfs de disco uit van de schrik. Hij schoot in de lach en keek naar zijn drinken. Hij had Absinthe in zijn hand. 60% alcohol zat er in dit glaasje. Hij gooide het in een keer achterover waarna hij naar het glaasje keek. Hij zocht een slachtoffer uit en mikte het glaasje recht tegen het achterhoofd aan. Het knapte in duizend stukjes en de gast viel neer op de grond en kreeg stuiptrekkingen. Blijft leuk.. Dacht hij met een grijns op zijn gezicht. Hij zag dat vrienden stoer dachten te zijn en hem eens besloten te vertellen dat hij dit niet mocht ofzo. Hij keek achter zich. Zijn vrienden wilde al komen helpen. 'Ik regel dit wel' Zei hij en keek voor zich. Hij had geen zin om zelf wat op te lopen in het begin van de avond. Dus hij pakte een drankje waar hij zijn aansteker bijhield. Het glaasje met de brandende alcohol gooide hij naar de gasten. De kleren vatte vlam en ze raakte allemaal in paniek. Hij stond rustig toe te kijken naar hoe de gastjes in het rond sprongen. Een valse grijns sierde zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dana

avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 02-01-11

Je personage
Leeftijd: 17 jaar
Groep: -
Partner: There's something

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 6:14 pm

Dana zag even een blond meisje. Ze negeerde het meisje dat naar binnen liep. Even later ook een of andere jongen. Ze grijnsde even maar bleef zitten. Haar vriendinnen stonden er maar saai bij. Dana negeerde ze dan ook en trok haar capuchon over haar hoofd heen. Ze verveelde haar dood. Ze liet haar blik even over het groepje glijden en zag toen dezelfde nerd staan. Hun slaafje dus. Ze had er ook eentje nodig, maar ze had geen zin om eentje te zoeken. Ze grijnsde even en zag wat er verderop allemaal gebeurde. Een van de jongens, de knapste zelfs ook al zag ze het niet goed, stak veel uit. Ze zag het vuur en grijnsde even. Ze keek naar de paniek en rolde met haar ogen. Ze zag plots haar ex lopen en grijnsde. Ze sprong van de auto en liep naar hem toe. Ze stopte vlak voor hem en keek hem uitdagend aan. "Heey" zei ze expres erg verleidelijk en de jongen twijfelde. Hij slikte even maar hij had nog steeds gevoelens. De vriendinnen keken toe hoe ze haar ex verleidde. Dana zette een stap dichter en deed een knopje van haar blousje open. De jongen schrok en wilde haar zoenen. Dana bleef staan maar gaf opeens een knie. De jongen kromp in elkaar en Dana sloot haar blousje. "Oeps.." zei ze zacht en grijnsde vals. Ze stampte tegen zijn hoofd en liep daarna weer naar haar groepje. "Sorry meiden, ik verveelde me" zei ze vals en knipoogde naar hun. De meiden grinnikten even van de lol.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 6:53 pm

Iris greens toen Ihlay voor haar stond, eigenlijk naast haar maar wat dan nog,"Hee" zei hij met een smile terwijl blikken elkaar weer kruiste, Iris greens en moest eigenlijk wel lachen erom, een glimlach werd zichtbaar en witte tanden werden ook zichtbaar. "Heejj" Sprak haar stem kalm en vriendelijk zoals die meestal klonk tegen over hem, tegen over andere mensen kon ze een bitch zijn maar dat was voor haar wel een soort van normaal. Haar hand haalde ze weer door haar blonde hare heen terwijl haar blik gericht werd op het groepje jongens "Wie zijn dat ?" Vroeg Iris zacht aan Ihlay, hij was hier al langer dan haar dus moest hij het wel weten. Iris kon een korte grijns niet onderdrukken toen ze de paniek zag met het vuur en het glas, echte relschoppers als je het haar vroeg maar het kon natuurlijk ook anders gaan, Iris richtte haar blik even op een ander, een meisje wat zich uitsloofde voor een jongen en hem daarna onderuit schopte, Pfff,, dacht ze kort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ihlay

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 29-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 21
Groep: -
Partner: I've got to think about ya more and more girl..

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 7:02 pm

Hij keek naar haar met een warme blik. Toen ze vroeg wie dat waren, volgde hij haar blik en zijn ogen kwamen uit bij het groepje. Hij keek weer terug. 'Die gasten hangen hier wel vaker rond, eigenlijk door de hele buurt, ze kicken erop om andere pijn te doen en te vermoorden. En meiden playen ze totdat ze der genoeg van hebben en dan sterven zij meestal ook als ze niet rustig weglopen' Zei hij. Hij was niet de beste vrienden met ze, maar hij wist wel dat ze hem zouden helpen in nood. Iniedergeval de jongens die al langer in de groep zaten. Er waren ook nieuwe bijgekomen zag hij. Hij zag wat ze deden. Hij greens. Hijzelf vermoordde liever mensen voor geld, anders had je er zo weinig aan..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyler

avatar

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 02-01-11
Leeftijd : 25

Je personage
Leeftijd: 18
Groep: -
Partner: You break down the walls around bij heart girl

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 7:15 pm

Al zag hij de brandende jongen en de aanhangsels verdwijnen uit het zicht. Hij greens en keek naar buiten. Hij zag een meidje een jongen versieren en verleiden waarna ze hem een knietje gaf en nog een keek natrapte in zijn gezicht. Hij greens. Moest ze eens proberen bij een van zijn vrienden.. Dacht hij vals. Hij keek naar de rest en zag nog stelletje. Iniedergeval, zo leek het. De jongen ervan kende hij wel. Nouja, kennen. Hij wist van zijn werk en soms lieten zij als groepje, de jongen andere gasten in een race uitschakelen. Hij had wel een beetje respect van hem. Dat was ook een van de weinige. Hij keek naar de rest en de alsohol begon langzaam aan het werk te gaan in zijn lijf. Zijn groepje begon te dansen. In een kring. Een voor een lieten ze wat zien. Hijzelf was ook altijd wel in voor een wedstrijdje. Hij eindigde zijn beurt met een brandend glas alcohol die hij achterover met zijn voet wegtrapte. Het glas vloog door de ramen naar buiten en een auto vloog in de fik. Hij greens en een kleine lach kon hij niet onderdrukken. Hij zag andere mensen erbij staan schreeuwen en ze probeerde het vuur uit te krijgen. Hopeloos.. Dacht hij. Hij hielt van vuur. Het inspireerde hem. Gewoon de gedachten dat het wat veroorzaakte, en voordat je het gestopt hebt, heeft het al wat aangericht. Dat was zijn motto, zijn doel. Hij ging rustig wat praten met een van zijn vrienden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dana

avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 02-01-11

Je personage
Leeftijd: 17 jaar
Groep: -
Partner: There's something

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 7:25 pm

- Omg ik heb slecht gelezen.. Dacht dat we buiten zaten :') -

Dana zuchtte even verveeld en keek naar het vuur dat in het rond vloog. Buiten hoorde ze mensen roepen omdat hun auto in de fik stond. Jammer dan. Dana keek naar het groepje dat begon te dansen. Saai. Ze wilde meedoen maar had er nu geen zin in. Ze deed het liever buiten op straat. Ze grijnsde en liep rustig langs het groepje en zette haar bij de DJ. Ze kende hem namelijk goed. Ze fluisterde wat tegen hem en de jongen knikte. Hij wees naar een groepje en ze liep erheen. "Hey" zei ze grijnzend tegen de jongen. De jongen knikte naar haar en gaf een boks. Ze liepen daarna naar buiten toe. De jongen opende zijn auto en zette de boxen luid. Hij trok zijn shirt uit en begon te dansen op de straat. Dana stak haar handen in haar zakken en keek ernaar. Dit was nu een echte battle. Ze grijnsde en begon ook te dansen. Ze danste vlak voor zijn neus en keek even in zijn ogen. Ze grijnsde en stopte na een tijd. Haar vriendin danste ook tegen de jongen. Dana had nu geen zin meer. Ze wilde lol maken. Ze gaapte even en keek rustig toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 7:38 pm

"die gasten hangen hier wel vaker rond, eigenlijk door de hele buurt, ze kicken erop om andere pijn te doen en te vermoorden. En meiden plyen ze to dat ze der genoeg van hebbe en dan sterven zij meestal ook als ze niet rustig welopen" sprak Ihlay tegen Iris. Een grijns werd zichtbaar op haar gezicht, vooral toen het een en ander naar buiten vloog en er een auto in de brand vloog, gelukkig niet haar auto. "Hebben ze zeker nog nooit tegen mij geraced ?" Sprak ze grijnzend, ongeslagen was ze hier nog geweest, zelfs van Ihlay had ze gewonnen en van vele andere hier waarschijnlijk want Iris begon steeds vaker te race en haar populiariteit begon te stijgen. "Zouden ze straks ook race ?" Was Iris der volgende vraag die Ihlay wel had kunnen verwachten, van z'n werk wist ze echter nog steeds niks. Iris keek nog even naar het groepje dat begon te dansen waarna ze weer naar een meisje keek wat heen en weer hobbelde, en later buiten stond te dansen, Iris moest er echter alleen maar om lachen maar hield zich ditmaal in,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ihlay

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 29-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 21
Groep: -
Partner: I've got to think about ya more and more girl..

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 7:47 pm

Hij keek rond. Hij schoot kort in de lach om wat ze zei. 'Ik denk het wel, doen ze meestal, maar vooral nu ze wat ophebben kunnen ze gevaarlijk zijn, doen ze alles om te winnen en dan vallen er bijna altijd ongelukken en doden.' Zei hij tegen haar. 'Ik doe niet mee, heb beetje teveel op en wil me auto niet in de prak rijden' Zei hij erachteraan met een grijns. Hij hoopte maar dat Iris niet veel ophad, aangezien hij haar niet kwijt wilde. Ze hadden dan nog wel niets, maar zo voelde het wel voor hem. Hij keek even naar het groepje en besloot er dalijk mee te gaan praten als Iris echt van plan was te gaan racen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyler

avatar

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 02-01-11
Leeftijd : 25

Je personage
Leeftijd: 18
Groep: -
Partner: You break down the walls around bij heart girl

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 8:00 pm

Hij zag een aantal mensen naar buiten gaan toen iemand ervoor had gezorgt dat er buiten een battle kwam. Hij keek er even naar maar bleef gewoon binnen. Hij praatte wat met vrienden waarna hij steeds meer zin kreeg in racen. Hij keerde zich naar de groep en sprak er wat over af. '2 uur vannacht, dus dan hebben we nog een half uur om de route te bepalen' Werd er gezegt. Er werd rondgebeld en de route werd gemarkeerd. Hij greens en wachtte nog even. De race zou toch voor de disco starten dus had hij nog wel even om hier te blijven. Hij keek naar de rest. Wie zouden er allemaal meedoen? Dacht hij. Alleen zijn vriendengroep was ook saai.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dana

avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 02-01-11

Je personage
Leeftijd: 17 jaar
Groep: -
Partner: There's something

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 8:09 pm

Dana rolde met haar ogen. Saai hier. Ze negeerde iedereen en liep naar haar auto. Ze startte deze en scheurde weg. Ze had geen zin meer om hier te blijven. Het was hier veel te saai. Ze had niets te doen hier. Ze vond nog wel ergens iets om te doen. Ze had gehoord dat er hier een race kwam maar nee dankje. Meetings waren vele beter. Ze zigzagde tussen de auto's door en scheurde weg. Ze had geen zin meer om iets te doen. Ze reed richting haar huis.

[Sorry heb geen zin meer :')]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Re: On rampage   zo jan 02, 2011 8:24 pm

"Ik denk het wel, doen ze meestal, maar vooral nu ze wat op hebben kunnen ze gevaarlijk zijn, doen ze alles om te innen en dan vallen er bijna altijd ongelukken en doden, ik doe niet mee, heb beetje teveel op en wil me auto niet in de prak rijden" zei hij der achteraan met een grijns. Iris bestelde nog een cola, afentoe dronk ze zich klem waarna ze enkele weken niet meer dronk. Als ze dronken was deed ze meestal gekke dingen dus ook de reden waarvoor ze het niet eens deed. Een grijns werd zichtbaar "Bang dat je verliest als je tegen me racest ? Of je meent het.. Ik ga wel een kans wagen als er geracest word, heb een paar nieuwe snufjes op me auto en de motor ziet er ook weer blinkend uit dus hij is er klaar voor.. ^^ Ik heb toch niet gedronken dus helder denken doe ik wel nu" sprak haar stem grijnzend en toch wel vrolijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: On rampage   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
On rampage
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tokio Drift :: Underground :: Discotheek-
Ga naar: