IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Iris Garage

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Iris Garage   vr maa 04, 2011 10:54 pm

Na een lange nacht achter de rug te hebben waarna ze uiteindelijk thuis was gekomen en een aantal uur was gaan slapen werd te toch maar weer wakker. Haar oogleden leken in het begin zwaar maar na mate ze langer wakker was en na een kop thee en een boterham met kaas was ze toch helemaal wakker geworden. Haar joggingsbroek was aangetrokken even als het strakke hempje met daar overheen een vest die haar blote buik bedekte. Iris was met alles te gelijk bezig, voor het grootste deel dan. Deze nacht had ze een aantal race's gewonnen wat haar dus weer een hoop geld had opgeleverd. Hierdoor kon ze tenminste haar garage afbetalen, dat was het gene wat haar vandaag dus te doen stond was als eerst de garage eigenaar bellen waarna Iris aan haar auto zou gaan klussen, haar Camaro zag er zowiezo op en top uit maar elke keer moest je natuurlijk je auto blijven checken en controleren. Je banden optijd verwisselen en kijken of je bandenspanning nog optimaal was en al dat soort dingen die redelijk klein waren maar wel harstikke belangrijk waren voor in een race natuurlijk. Nog met haar slaapkop kamde ze haar haren waarna de telefoon uit de oplader werd gegritst waarna het nummer van de eigenaar werd gebeld. Na een aantal dingen overleggen en discussie's kwamen Iris en hij tot een overeenkomst, over een half uur zou hij hier zijn du had ze genoeg tijd om het een beetje op te ruimen. Eerst werd het bed opgemaakt waarin ze een aantal uur had geslapen waarna er ook nog eens een stofzuiger door het deel werd gehaald waar ze leefde waarna ook de garage een flinke schoonmaak beurt kreeg, niet heel uitgebreid maar toch dat het er redelijk uitzag. Vluchtig werd haar hand door haar blonde haren gehaald waarna er een bel te horen was. Iris liep naar de deur en de man stond daar al met een koffertje in zijn handen en Iris liet hem binnen en gaf hem het benodigde geld wat zo'n 200.000 bedraagde, eigenlijk best veel geld maar dat moest je er wel voor over heben wanneer je dus je eigen plekje wilde en dat geld had je dan ook weer zo terug verdiend na een aantal races tenminste. Gelukkig ging die geldmonster snel weer weg met zijn geld en een garage minder. Iris ging daarna meteen maar verder met haar auto en begon eerst met het verwisselen van de banden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ihlay

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 29-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 21
Groep: -
Partner: I've got to think about ya more and more girl..

BerichtOnderwerp: Re: Iris Garage   vr maa 04, 2011 11:53 pm

Uitgeput plofte hij neer in zijn auto. Hij was doodop en had pijn. De nacht was zeker zwaar geweest. De races en de opdrachten waren zwaar geweest en hadden bijna zijn leven gekost. Maar daar stond dan ook veel geld tegenover. Hij keek op zijn klok. Het was nu al twaalf uur. De hele nacht, de ene na de andere auto onveilig gemaakt of uitgeschakelt tijdens de race. Hij moest hoesten en voelde steken in zijn buik. Oh, daar zat dus nog een stukje voorruit in.. Dacht hij droog. Hij haalde de scherf eruit en gooide het nadat er alcohol overheen was gegoten brandend uit het raam. Een rilling liep door zijn lijf. Vlug reed hij aan. Hij moest wat hebben want dit zou hij niet veel langer trekken. Hij scheurde door de straten en maakte een noodstop bij de eerste en beste dealer die hij zag. Hij drukte op het knopje om zijn raam open te doen. Hij pakte zware pillen die gelijk werkte. Hij pakte een flesje water en slikte ze door. Al snel verloor hij zijn verstand en alles werd lollig. Shackend omdat het gewoon te zwaar was, zat hij achter het stuur. Hij keek in de spiegel en zag dat er wouten achter hem aanzaten. Gassen..! Dacht hij en gaf vol gas. Hij slingerde over de weg en nadat de wouten uit het zicht waren verdwenen kwam hij tot stilstand, na een paar keer getolt te hebben, met de zijkant van de auto tegen een muur. Hij schoot er in de lach van wantja, het was natuurlijk heel grappig door die pillen. Hij stapte uit maar lag al snel weer tegen de vlakte. Eigenlijk was het nog best warm en zacht! Hmm.. Een lekker bedje.. Hier wilde hij wel blijven:D Trillend en lachend lag hij op de grond. Met zijn pupillen die enorm waren verkleind door de drugs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Re: Iris Garage   za maa 05, 2011 12:24 am

Na de vier banden verwisselt te hebben en de banden spanning gecontrolleerd te hebben ging ze verder met de andere dingen die tecknisch van groot belang waren, daar was ze ook weer is een aantal uur mee bezig. Leuk een auto hebben hoor maar het werk wat er ook nog is bij kwam was vaak behoorlijk veel, als je je moter op een goede conditie wilde houden en het uiterlijk van je auto er ook nog is super goed uit moest zien dan moest je werken, gelukkig dat het in de avond pas was dat de races was en je dus gewoon uit kon slapen, rustig op kon staan, kon ontbijten waarna je ook nog is ff voor je auto kon gaan zorgen. Nooit wilde Iris kinderen want een partner had ze ook niet maar dat was ter zijde, haar kind was namelijk haar auto voor haar. Haar auto ging voorlopig nog voor alles ! Toen er een harde klap hoorbaar was keek Iris verbaasd op en liep ze naar buiten toe waar een auto stond en een jongen uit kwam gelopen, Oh nee hea, hij liep een aantal passen waarna hij op de grond viel. Waarschijnlijk had hij weer is drugs op, Grr.. Waarom ook, waarom was Ihlay ook gewoon soms zo stomme oen met het IQ van een geit ? "IHLAY !! Wat doe je nouw weer, kom mee naar binnen, sukkel dat je er ook bent" Was dat gene terwijl ze hem mee naar binnen sleepte en hem op haar bed gooide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ihlay

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 29-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 21
Groep: -
Partner: I've got to think about ya more and more girl..

BerichtOnderwerp: Re: Iris Garage   za maa 05, 2011 12:40 am

Vaag hoorde hij een stem. Een stem die hij herkende. Eentje die diep in zijn hart zat opgeslagen. Ondanks dat hij nu bijna niets meer wist, wist hij wel dat het Iris was. Hij draaide zijn hoofd zo krachtig mogelijk in de richting van haar stem, maar de juiste hoek kreeg hij niet, daarvoor had hij te weinig controle over zijn lijf. Van het ongeluk had hij geen verwondingen gekregen. Het bloedspoor wat volgde toen hij mee werd gesleept was nog van vannacht. Gelukkig voelde hij de pijn van het schuren niet door de drugs. En ook het vuil van de grond in de wonden voelde hij niet. Zijn spieren trokken om de kwart seconde weer samen omdat deze niet wisten wat ze met die stof aanmoesten. Slap bleef hij liggen maar zijn ogen waren nogsteeds gericht op Iris die hij wazig waar kon nemen met zijn ogen die rood waren en vochtig van het lachen. Hij wilde wel tegen haar praten, zeggen dat het niets ergs was, maar hij wist wel dat hij dan niks anders zou kunnen gaan doen dan ijlen, en tja, daar zou hij ook niks mee opschieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 29-12-10

Je personage
Leeftijd: 17 Years
Groep:
Partner: I love only my car, but I can think about it, I can think about you Boy

BerichtOnderwerp: Re: Iris Garage   za maa 05, 2011 12:54 am

Waarom had Ihlay ook gewoon van die domme acties waardoor hij gewoon dom deed ?! Het was gewoon een oen soms, misschien had ie gewoon de hersens van een geit geérfd ? Het kon natuurlijk, who know's ? Iris wist wel dat hij naar haar keek ookal waren zijn ogen rood en vochtig.. Het was toch al behoorlijk laat, en ergens had ze geen zin meer om te racen vandaag met hem hierzo zeker niet, want nu hij onder invloed was van de drugs ? Haar hand werd door haar blonde haren gehaald terwijl haar ogen die bruin waren op Ihlay gericht waren, "Oke, ik hoop dat je hier kan blijven liggen zonder dingen te slopen ofzo, ik ga wel verder met me auto en hopelijk ben jij straks weer een betje normaal" waren haar woorden waarna ze even z'n hand pakte en deze snel weer los liet en ze naar de garage liep waar ze met een doek haar auto begon schoon te maken.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ihlay

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 29-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : 110% Brabander!

Je personage
Leeftijd: 21
Groep: -
Partner: I've got to think about ya more and more girl..

BerichtOnderwerp: Re: Iris Garage   za maa 05, 2011 1:10 am

Zwak keek hij uit zijn ogen. Hij had iniedergeval geen pijn meer. Na een tijdje vielen zijn ogen dicht. Toen de woorden van Iris zijn ogen bereikte opende zich zijn ogen weer. Dingen.. Slopen.. Auto.. Normaal.. Ja.. Wat was de zin nou ookalweer..? Dacht hij verward. Hij nam aan dat hij geen dingen moest gaan slopen. Maar aan die andere twee woorden die tot hem doorgedrongen waren kon hij geen conclusie trekken.. Hij voelde de aanraking van haar hand. Maar toen ze vervolgens wegliep wilde hij mee. Maar zijn lijf werkte nou niet bepaald mee. Het bleef op het matras alsof het eraan vastgeplakt zat. Zijn hart klopte als een gek en hij trilde nogsteeds. Zijn ogen vielen dicht en hij probeerde te gaan slapen. Maar door de samentrekkingen van zijn spieren lukte het hem niet. Hij klemde zijn kaken strak op elkaar maar niets hielp ertegen. Hij wist zichzelf geen houding te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Iris Garage   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Iris Garage
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tokio Drift :: Underground :: Garages-
Ga naar: